Никлас Фюлкруг може да се завърне на терена за Вердер

...
Никлас Фюлкруг може да се завърне на терена за Вердер
Коментари Харесай

Борещият се за голмайсторкия приз Фюлкруг може да играе отново до края на сезона

Никлас Фюлкруг може да се завърне на терена за Вердер Бремен преди края на сезона, откакто взе участие в подготовка на немския тим в сряда. Нападателят не е играл от един месец поради проблем с прасеца, само че към момента отпред в класирането при голмайсторите в Първа Бундеслига с 16 попадения. 
 Груев се завърна измежду титулярите, Вердер позволи поврат след излизането му Груев се завърна измежду титулярите, Вердер позволи поврат след излизането му
От клуба от Бремен потвърдиха, че 30-годишният Фюлкруг последователно ще усилва натоварванията си, както и участията си в заниманията със своите съотброници. Вердер, където играе българският национал Илия Груев младши, се намира на пет точки над зоната на изпадащите в шампионата на Германия. " Зелените " ще играят против Кьолн в събота, а на 27 май ще се изправят против Унион Берлин.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР