Ники Кънчев влезе в Къщата на ВИП Брадър и стана

...
Ники Кънчев влезе в Къщата на ВИП Брадър и стана
Коментари Харесай

Жестока битка във ВИП Брадър! Ники Кънчев нахлу в Къщата, а после...

Ники Кънчев влезе в Къщата на " ВИП Брадър " и стана даскал на съквартирантите. Той разкри какви са условията му по предмета " Краезнание " и зададе правила на новата игра в шоуто:

" Ще играете момци против моми. За всеки въпрос ще бъде викан по един мъж и една жена. След като е заложен въпроса, всеки има 30 секунди за отговор. Първо може да приказва този, който е натиснал бутона. Ако отговорът е неверен, то съперникът има право да отговори ", сподели Кънчев. 



Стефан се изправи в борба с Мира Добрева.  Новинарката пребори обичания на Гала и донесе първата точка за тима на дамите.
 
След тях един против друг  излязоха Кулагин и Диона -   " При коя земеделска работа се е употребила паламарката и защо е служила тя? ", запита Ники Кънчев.



" Лопата и за посяване на годишна продукция ", сподели гримьорът. Рапърката обаче също не се оправи с въпроса и нито един от двамата не донесе точка за тима си. 

Петко се изправи против Нора. Бизнесменът небрежно пребори въпрос за конституциите и изравни резултата.



Ричард излезе против Ева. " Винаги съм желал да вземам участие в " Стани богат " ", съобщи инструкторът. " Искал си, но повече си ходил на физическо ", пошегува се Кънчев. След като му бе подсказано, мистър София се оплете в обясненията и отговорът му бе зачетен за неверен. 

Ванко 1 пък трябваше да пребори познания с тези на Ваня Костова. Двамата получиха въпрос, обвързван с романа " Тютюн ". Никой от тях обаче не взе точки поради зародил спор по време на играта. 



Атанас Колев мери сили с Божана. " Всички знаем, че Бай Ганьо е търговец, а помните ли с какво търгува той ". Без никакво съмнение готвачката даде правилен отговор и даде преднина на дамите.

Папи Ханс се изправи против Лора Караджова. Въпросът им бе обвързван с творчеството на Елин Пелин. След къса драма се наложи Ники Кънчев да зададе и втори въпрос, при който певицата съумя да отговори по-бързо.

Последни бяха Розмари и Плачков. Още преди края на въпроса обаче артистът бе подготвен с отговора, видя Блиц.

Така дамите завоюваха играта, а премията им бе, един от участниците от техния тим, попаднал под рестриктивните мерки на президента, да получи прошка. Всички единомислещо избраха Божана, която към този момент не би трябвало да се къпе единствено със студена вода.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР