Ники Илиев отключи болест от стрес, разбра HotArena.Известният режисьор, който

...
Ники Илиев отключи болест от стрес, разбра HotArena.Известният режисьор, който
Коментари Харесай

Ники Илиев се разболя от стрес покрай развода със Саня

Ники Илиев отключи болест от стрес, разбра HotArena .

Известният режисьор, който напълно скоро ще изкара нов филм, цялостен с БГ звезди, страда от супер рядко заболяване - витилиго . Под 1 % от международното население страда от него. Това е депигментация (обезветяване) на кожата, в резултат на автоимунна офанзива на организма към личните му пигментни кафези. 

" Започнаха да пишат и да приказват, че съм противен поради витилигото ", оплаква се Илиев. Нещо, което е извънредно грозно, уверени са околните и почитателите му, за които заболяването няма никакво значение. 

Стрес и нерви около развода със Саня Борисова отключват витилигото при режисьора, разбра България през днешния ден. След няколко години благополучен брак, изглеждащите като супер хармонична двойка Ники и Саня се разделиха с гръм и тропот. Отначало всички взеха решение, че изневери и ревнивост стоят в основата на краха. Нещо, което бе изрично отречено и от двамата. 

След сериозното разтърсване прахът от драмите към този момент се е уталожил и двамата са в положителни връзки, което е най-важното. Сега Ники е самичък и е съсредоточен върху работата си, а тя си има богат любовник, решен да завоюва сърцето й непременно. 

Зложелателите по адрес на Илиев не могат да го разчувстван или обидят. Витилигото не е заразно заболяване и се демонстрира нормално при провокиране от прочувствени фактори или физически и химически контузии върху кожата на хора, предразположени към развиването му. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР