Ники Хейли приключи дългосрочното си предизвикателство срещу фаворита на републиканците

...
Ники Хейли приключи дългосрочното си предизвикателство срещу фаворита на републиканците
Коментари Харесай

Ники Хейли: Време е да прекратя кампанията си, не съжалявам

Ники Хейли завърши дълготрайното си предизвикателство против любимеца на републиканците Доналд Тръмп в сряда, като подсигурява, че някогашният президент ще бъде претендент на партията в реванша с президента на Демократическата партия Джо Байдън на изборите през ноември.

Хейли, някогашният губернатор на Южна Каролина и дипломат на Тръмп в Организация на обединените нации, когато той беше президент, направи известието в тирада в Чарлстън ден след Супервторник.

„ Дойде моментът да приключа акцията си “, сподели Хейли. " Не скърбя. "

Тя сподели, че е евентуално Тръмп да бъде претендентът на републиканците, само че не го поддържа. „ Сега зависи от Доналд Тръмп да завоюва гласовете на тези в нашата партия и отвън нея. И се надявам да го направи “, сподели още тя.

Въз основа на опита си във външната политика в Организация на обединените нации, Хейли съобщи, че е значимо да продължи световното водачество на Съединени американски щати. По време на акцията си тя съобщи, че Съединените щати би трябвало да оказват помощ на Украйна да се отбрани против съветската експанзия, позиция, която опонира на Тръмп.

„ Ако се оттеглим още повече, ще има повече война, не по-малко “, безапелационна беше Хейли.
Няма индикации, че Тръмп ще модерира посланието си. „ Той ще продължи да се концентрира върху значимите въпроси: имиграция, стопанска система, външна политика “, сподели късно във вторник Каролин Ливит, прессекретар на акцията на Тръмп.

Реваншът сред Тръмп, на 77, и Байдън, на 81 - първият още един президентски мач в Съединени американски щати от 1956 година насам - е този, който малко американци желаят. Проучванията на публичното мнение демонстрират, че и Байдън, и Тръмп имат невисок рейтинг на утвърждение измежду гласоподавателите.

Изборите ще провокират надълбоко разделяне в страна, която към този момент е раздрана от политическа поляризация. Байдън показа Тръмп като екзистенциална заплаха за демократичните правила, до момента в който Тръмп се опита да акцентира още веднъж на изказванията си, че е спечелил през 2020 година

52-годишната Хейли получи поддръжка от донори, които имаха намерение да спрат Тръмп да завоюва трета поредна републиканска президентска номинация, изключително откакто тя означи поредност от мощни представяния на диспути, които Тръмп избра да пропусне.

В последна сметка Ники Хейли не съумя да притегли задоволително консервативни гласоподаватели пред лицето на превъзходството на Тръмп.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР