Ники Хейли подписва обещание на RNC да подкрепи евентуален кандидат от Републиканската партия, но прави една малка редакция

...
ПЪРВО НА FOX: Кандидатът за президент на Републиканската партия Ники
Коментари Харесай

ПЪРВО НА FOX: Кандидатът за президент на Републиканската партия Ники Хейли обеща подкрепа за евентуалния кандидат на партията, след като подписа " Beat Biden“ обещание, изисквано от Републиканския национален комитет (RNC) за участие в одобрени от партията дебати.

С подписването си на документа, който беше споделен изключително с Fox News Digital в четвъртък, Хейли, бившата губернатор на Южна Каролина, е третият кандидат, който официално се класира за първия първичен президентски дебат на Републиканската партия, който ще се проведе по-късно този месец в Милуоки. Предприемачът Вивек Рамасвами и губернаторът на Флорида Рон ДеСантис подписаха обещанието по-рано тази седмица.

„Аз, Ники Р. Хейли, потвърждавам, че съм съгласен да се явявам само в дебати за първични и общи избори, които са одобрени от Републикански национален комитет, в съответствие с правило 10(a)(11) от Правилата на Републиканската партия. Потвърждавам и приемам, че ако не успея да подпиша това обещание или ако участвам в дебат, който не е санкциониран от Републиканската национална партия Комитет, няма да имам право да участвам в други дебати, санкционирани от Републиканския национален комитет“, се посочва в документа.

Освен това, потвърждавам, че ако не спечеля през 2024 г. Републиканска номинация за президент на Съединените щати, ще уважа волята на първичните гласоподаватели и ще подкрепя републиканския кандидат за президент през 2024 г., за да спася страната ни и да победя Джо Байдън“, се добавя в обещанието. „Освен това обещавам, че няма да се опитвам да се кандидатирам като независим кандидат или кандидат, нито ще търся или приема номинацията за президент на която и да е друга партия.“ в миналото Хейли зачеркна името на президента Байдън в обещанието и написа „Президент Харис“, сигнализирайки, че тя вярва, че тази надпревара не е срещу Байдън в дългосрочен план, а вместо това срещу вицепрезидента Камала Харис.

Историята продължава< p>

„Казах и го казвам на всеки републикански кандидат, който ще се качи на тази дебатна сцена, ще подкрепя републиканеца, който излезе от това. Разбира се, искам това да съм аз, но аз ще подкрепя републиканеца, защото не вярвам, че Америка може да си позволи президент Камала Харис и трябва да помним това“, каза Хейли по време на изява на Fox News Channel миналия месец.

През юни Хейли направи подобни коментари, настоявайки, че гласуването за Байдън е гласуване за „президента Харис“.

Председателят на RNC Рона Макданиел направи „обещанието да победим Байдън“ изискване за нейната партия кандидатите да могат да участват в официалните му дебати, правило, което противоречи на предишното предложение на бившия президент Доналд Тръмп, че той може да не подкрепи евентуалния победител в номинацията на Републиканската партия.

Според обещанието, кандидатите трябва да потвърдят, че ще се появяват само в дебати, санкционирани от , и ако не успеят да подпишат обещанието или да участват в дебат, който не е одобрен от RNC, те няма да могат да участват в други дебати, санкционирани от партията.

< p>В допълнение към обещанието, кандидатите трябва също да достигнат 1% в , или 1% в две национални анкети и две специфични за щатите анкети от ранните щати на гласуване Айова, Ню Хемпшир, Южна Каролина и Невада, за да се класират за дебат. Проучванията също трябва да бъдат признати от RNC и трябва да се проведат на или след 1 юли.

Освен това, за да стигнат до етапа на дебат, кандидатите трябва да имат 40 000 уникални донори в своя комитет за кампанията (или проучвателен комитет), с „най-малко 200 уникални донора на щат или територия в 20+ щата и/или територии,“ според критериите на RNC.

Брандън Гилеспи и Пол Щайнхаузер от Fox News допринесоха за този доклад.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР