Ники Хейли даде да се разбере на избирателите в Ню

...
Ники Хейли даде да се разбере на избирателите в Ню
Коментари Харесай

Хейли казва не на вицепрезидентството, тъй като бившият съперник подкрепя Тръмп

Ники Хейли даде да се разбере на гласоподавателите в Ню Хемпшир в петък: Тя няма да служи като вицепрезидент на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, в случай че той завоюва номинацията на републиканците.

Г-жа Хейли, която провокира господин Тръмп за републиканското президентско кимване, от дълго време сподели, че няма да „ играе за второ място “. Но по време на обиколката на клонящия към самостоятелност щат тази седмица тя категорично изключи опцията да бъде претендент за претендент през ноември, се споделя в медийни известия.

„ Не желая да бъда вицепрезидент на никого. Това е изключено “, сподели госпожа Хейли на гласоподавателите в сладкарница в Амхърст, Ню Хемпшир в петък, оповестиха Politico и Washington Post.

„ Винаги съм казвала това. Това е игра, която те играят, а аз не съм ще играя. Не желая да бъда вицепрезидент “, добави госпожа Хейли, съгласно Post. от надпреварата във вторник и още повече се дистанцира от господин Тръмп в щат, прочут с по-умерената форма на републиканството. Неговите полуоткрити първоначални...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР