Ники Дойнов е един от родните водещи, които са обичани

...
Ники Дойнов е един от родните водещи, които са обичани
Коментари Харесай

Жената на Ники Дойнов се оказа ухажвана манекенка

Ники Дойнов е един от родните водещи, които са обичани от феновете. От 1997 година работи в Нова телевизия, а в последните години е водещ на новините. Разбира се, професионализмът му способства за обстоятелството, че сега е едно от най-разпознаваемите лица в българския ефир. Разбира се, известността му води и до необятен публичен интерес. Хората живо се вълнуват от персоналния живот на известните персони у нас. Наскоро в медийното пространство се появи информация за половинката на журналиста. Въпреки че той настойчиво крие самоличността й от медиите и от обществеността, въпреки всичко информация за нея се появи.

Оказва се, че в близкото минало, тя е била известна манекенка. Според източници, половинката на Ники Дойнов се споделя Петя Иванова и е била разкрепостена манекенка. След като завършила с работата като модел, Петя почнала да работи като стюардеса. Отговорна и изморителна работа, която обаче й дала опция да обиколи забавни дестинации. Приближени настояват, че тя е работела в Кувейтските авиолинии и е била неведнъж ухажвана от мастити предприемачи.

В момента, Петя е отдадена на любовта си и майчинството.

Макар и купонджийка по душа, Петя сега е напълно отдадена на грижите за сина си. Ники Дойнов разкри, че двамата чакат дете, което се роди през 2017 година. Въпреки разкрепостеното си минало, сега очевидно Петя е щастлива и спокойна в новото си амплоа на майка и не страда от липса на каквото и да било.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР