Никак няма да е изненада, ако някои от общините вдигнат

...
Никак няма да е изненада, ако някои от общините вдигнат
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Никак няма да е изненада, ако някои от общините вдигнат данъците

„ Никак няма да е изненада, в случай че някои от общините вдигнат налозите ". Това съобщи нощес в студиото на „ Денят онлайн " президентът на КТ „ Подкрепа " Димитър Манолов. По думите му има съображение за това, само че то би трябвало да се случи след изчерпателен разбор и публично разискване.

Той даде образец с ниски налози за парцелите, неналичието за налог „ Наследство ", както и такса боклук, която по думите му не е обективна.

Манолов чака ръководещите да се договорят за ротацията, както и за назначенията в регулаторите. „ Не се търсят хората, които най-добре ще свършат работа, а се търси опция за преодоляване на институции и нареждане на наши хора ", съобщи Манолов.

Той разяснява и постигнатото съглашение сред Столичната община и протестиращите чиновници на градския превоз за по-високи хонорари. „ Ясно дадохме да се разбере, че това е първото нарастване. Ще търсим благоприятни условия за по-нататъшно през годината - още 15%. Ние искахме 30% от началото на годината ", съобщи Манолов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР