Никак не е трудно да завидим на сестрите Кардашиян за

...
Никак не е трудно да завидим на сестрите Кардашиян за
Коментари Харесай

Как Ким Кардашиян се пошегува със сестра си Клоуи

Никак не е мъчно да завидим на сестрите Кардашиян за метода им на живот. Сякаш от нищото, те се трансфораха в богати и известни девойки, които си вършат каквото си желаят и могат да имат всичко, каквото пожелаят.

Ким, Кайли, Клоу и Кендъл обичат да показват какъв брой са си близки и какъв брой мощна връзка имат между тях. Вчера, 27 юни, една от тях имаше рожден ден.

Клоуи Кардашиян стана фаворитка на медиите в последните месеци около несполучливата си връзка с баскетболиста Тристан Томпсън, изневерите му, раздялата им и обстоятелството, че сама отглежда сама щерка им Тру.

Въпреки тези драми, Клоу си е все по този начин усмихната и секси, изключително когато е в компанията на сестрите си. Те й устроиха щуро празненство край басейн, на което всички се дегизираха с маски с нейния образ.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kylie Jenner TR (@kylizzlegoddess) на Юни 28, 2019 в 3:19 PDT

Тематично розово, доста музика, коктейли, доста детски смях и не по-малко предизвикателни фотоси - по този начин мина забавата.

Дотук обаче не намираме нищо толкоз извънредно, по тази причина обръщаме взор към подаръка, който Ким Кардашиян подари на сестра си Клоу . Съпругата на Кание Уест показа в стори в Instagram, че е избрала за мотива... патладжан.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от kuwtk_arabic | الكارداشيان (@kuwtk_arabic) на Юни 28, 2019 в 2:36 PDT

Не, не просто зарзават от супермаркета, а ексцентрична и много скъпа чанта с формата на патладжан. Моделът е на известната дизайнерска на чанти Джудит Лейбър, която умря предходната година.
 Кендъл Дженър, една фотография и в какво упрекнаха модела
В какво упрекнаха Кендъл Дженър

Хитрува ни се коства

Ким показана своите почитатели аксесоара за четири хиляди $ , отрупан с безчет камъни, и не пропусна да се пошегува със сестра си Клоу. По думите й, рожденичката сигурно ще хареса подаръка й и най-много неговата форма . Все отново е необвързана...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР