Ник Кирьос през миналия сезон изпрати безспорно най-силната си година

...
Ник Кирьос през миналия сезон изпрати безспорно най-силната си година
Коментари Харесай

След операцията на коляното: Ясно е на кой турнир Ник Кирьос ще се завърне в игра

Ник Кирьос през предишния сезон изпрати несъмнено най-силната си година в своята кариера, откакто доближи финала на Уимбълдън, където само вездесъщият Новак Джокович го раздели от място в историята на най-стария тенис шампионат и дебютна купа от Големия шлем. Контузия в навечерието на 2023-та обаче провали мечтаното завръщане вкъщи за международния номер 21, който трябваше да показва родината си на United Cup и беше измежду любимците за трофея от Аустрелиън Оупън, като безспорно с неговото неявяване на първия " мейджър " шампионат за сезона, то и упованията на домакинската аудитория да поддържа локалния воин изчезнаха.

Отсъствието на Ник беше подбудено от киста в коляното му, за чието премахване австралиецът самичък преди броени дни оповести със фотография в обществените медии, като огромният въпрос, който всеки задаваше от този миг насам, беше " Кога ще се завърне Кирьос в игра? ". През вчерашния ден мениджърът на финалиста от Уимбълдън - Даниел Хорсфол, разбуни духовете, като в изявление за австралийския вестник The Herald and The Age показа, че първата конкуренция в календара за международния номер 21 следва да бъде шампионатът от сериите " Мастърс 1000 " в Индиън Уелс, а ето и какво още сподели той относно канбереца:

" Операцията беше сполучлива. Не бихме могли да бъдем по-доволни от крайния ѝ излаз. Сега ще създадем нужното за бързо възобновяване и задачата пред нас е да се забележим всички в Индиън Уелс.

Към момента " Мама К " (б.р. - майката на Ник Кирьос - Нил Кирьос) ще би трябвало да спре да работи, откакто ще бъде натоварена с това да има всички ни в дома си за известно време. Ник също по този начин ще остане в Канбера. Неговият проект е да яде вкусна храна и да играе Pokémon.

Погледнато съществено на нещата, то Уил (б.р. - физиотерапевтът на Кирьос) и Ник ще бъдат във фитнеса, правейки нужното, с цел да бъдем сигурни, че тялото му ще е в същото време отпочинало и в нужната кондиция " - приключва в коментара си 27-годишният австралиец, който с изключение на управител, първоначално е и другар на международния номер 21 още от времето в учебно заведение.

Източник: ATP

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР