Ник Кирьос няма да участва на Мастърс турнирите в Индиън

...
Ник Кирьос няма да участва на Мастърс турнирите в Индиън
Коментари Харесай

Кирьос пропуска Индиън Уелс и Маями


Ник Кирьос няма да взе участие на Мастърс шампионатите в Индиън Уелс и Маями. Австралиецът се отдръпна, като повода е, че още не е изцяло възобновен от интервенцията на коляното, която претърпя.

Надпреварата в Калифорния ще се организира от 8 до 19 март.

През 2022 година Кирьос изигра най-силния сезон в кариерата си, като стигна до финала на Уимбълдън и завоюва купата на ATР 500 шампионата във Вашингтон. Настоящата година обаче не стартира добре за него, защото бе заставен да се отдръпна от United Cup и Australian Open поради травма.

Очаква се австралиецът да се завърне за някой от шампионатите в сезона на клей.

Наскоро Ник направи обява в Instagram с която загатна, че двамата с Новак Джокович може да играят на двойки в Индиън Уелс, стига Джокера да бъде позволен в Съединени американски щати. Това обаче към този момент няма по какъв начин да се случи, като не е ясно дали и сърбинът ще играе.

Властите в Съединени американски щати и Канада изискват имунизационен документ от всички идващи чужденци и това не разреши на тенисиста да вземе присъединяване на US Open, както и на Мастърс шампионатите в Индиън Уелс, Маями, Монреал и Синсинати. Към днешна дата условието към момента е в действие.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР