Ник Кирьос няма да играе в други турнири до края

...
Ник Кирьос няма да играе в други турнири до края
Коментари Харесай

И Ник Кирьос аут до края на сезона заради контузия

Ник Кирьос няма да играе в други шампионати до края на годината. Причината е травма, която мъчи атрактивния австралиец. Той страда от контузия в тазобедрената става, която не му разрешава да покаже максимума на корта в оставащите няколко шампионата.

Кириос завършва сезона с 31 победи и 17 загуби. Австралиецът изпрати разочароваща година, в която не завоюва купа и нито един път не съумя да премине втория кръг в шампионатите от Големия шлем. Той отпадна още на старта на " Уимбълдън " и Откритото състезание на Съединени американски щати, а в Австралия и на " Ролан Гарос " си потегли след втория мач.

Годината за тенисиста беше изпълнена с контузии освен в тазобедрената става. Той страдаше от проблеми в рамото и коляното.

Заради темпераментния си манталитет пък изтърпя няколко санкции. Той беше санкциониран с 10 хиляди $, откакто отхвърли да продължи да играе в срещата от първия кръг на шампионата в Шанхай преди две седмици. През предишния сезон отново там демонстративно загуби среща и имаше възбрана да взе участие в мачове за 3 седмици.

Кирьос е следващият тенисист, който поставя завършек на сезона авансово. През седмицата това направиха Томаш Бердих и Милош Раонич, а по-рано отмора си взеха Стан Вавринка, Новак Джокович, Анди мъри и Жил Мюлер.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР