Ник Кирьос никога не се е славел с професионално отношение

...
Ник Кирьос никога не се е славел с професионално отношение
Коментари Харесай

Кирьос: Няма шанс да играя до 33 години; след всичкото пиене и партита съм като на 57

Ник Кирьос в никакъв случай не се е славел с професионално отношение към тениса, а напълно неотдавна австралиецът даде още един мотив мнозина да го дефинират като " убит гений ". В последното си изявление канберецът още веднъж показа по какъв начин не има намерение да играе тенис още дълго, заявявайки, че има нулев късмет да последва образеца на тенисисти като Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович, които продължиха да се показват на най-високо равнище и откакто бяха минали 30-годишна възраст.

" Никакъв късмет, няма метод да играя до 33 години. Откачено е Ник Кирьос да се състезава на 33. Със сигурност няма да бъда част от Тура толкова дълго време. Календарът на АТР е отвън надзор, а аз одъртявам. В момента съм на 28 години, само че се усещам като на 57 поради всичкото пиянство и празненства. Обещавам ви, че откакто се отдръпва, няма да ме видите в никакъв случай повече. Мисля, че най-вече мога да стана треньор, само че не и да играя тенис ", безапелационен е Ник.

Припомняме, че от началото на сезона Кирьос има изигран едвам един-единствен дуел в Щутгарт, приключил със загуба за него. Очакванията бяха австралиецът да се завърне на идния АТР 500 шампионат във Вашингтон (31 юли - 6 август), където през предходната година завоюва трофея, само че през вчерашния ден стана ясно, че това е следващата конкуренция, на която международният №35 се отхвърля от присъединяване.

Nick Kyrgios says he’ll retire before age 33:

“I’m getting old. 28. But with all the drinking & partying I’m 57… 33 is insane. I’m not playing till I’m 33. Once I’m gone, you’ll never see me again. "
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)
 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР