Ник Кирьос никога не е бил особено голям любител на

...
Ник Кирьос никога не е бил особено голям любител на
Коментари Харесай

Типично в негов стил: Кирьос се подигра на журналист по време на пресконференция

Ник Кирьос в никакъв случай не е бил изключително огромен фен на медиите и можем да разберем за какво е по този начин, в случай че хвърлим взор на множеството публикации по негов адрес. Често другите издания са употребявали откровеността на австралиеца против самия него и значително са го трансформирали в тенис изверг, а самият тенисист ги упреква за неприятния си имидж. Кирьос неотдавна разкри какъв брой мъчно му е било да се оправя с цялата отрицателна сила по отношение на него, когато е бил просто едно хлапе на 18-19 години и отхвърли изрично да се обвърже с репутацията си на отрицателен воин.

Според Ник, то тенисистите би трябвало да бъдат арогантни на корта и да имат вяра, че са най-хубавите, тъй като не можеш да постигнеш съществени триумфи, в случай че си прекомерно добър с всички в сходна съперника среда. Това обаче съгласно него надалеч не значи, че публицистите би трябвало да бъркат облика на корта с този в персоналния живот, защото тенис мачовете са една оскъдна част от живота на състезателите.

Предвид всичко упоменато, то не е доста изненадващо, че някогашният номер 13 не е изключително отзивчив към пресата и през вчерашния ден безусловно се подигра с един от публицистите на конференцията си, която организира след успеха си над Алекс Де Минор в осминафиналите на Мастърса в Монреал. Въпросният кореспондент обърна внимание на събитието, че топ тримата сложени играчи са напуснали конкуренцията още на старта и изиска пояснение от канбереца за този казус в историята на надпреварата, а ето какво отвърна самият Кирьос:

- " Това е по този начин, тъй като са изгубили. Другият състезател е достигнал до 6 или 7 гейма по-бързо, а по-късно е взел два сета преди тях, като това се е повторило три пъти в границите на един ден и най-после те са изгубили " - отговори първенецът от Вашингтон с откровена доза скука.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР