Ник Къзинс реализира в продължението, а Сергей Бобровски направи 30

...
Ник Къзинс реализира в продължението, а Сергей Бобровски направи 30
Коментари Харесай

Флорида се класира за финала в Източната конференция на НХЛ

Ник Къзинс осъществя в продължението, а Сергей Бобровски направи 30 спасявания при успеха на Флорида над Торонто с 3:2 след продължение в дуел от втория кръг от плейофите в Източната конференция на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

С триумфа Флорида Пантърс надвиха с 4:1 победи в серията и се класираха за финала в конференцията за първи път 1996 година. Арън Екблад и Картър Верхеги способстваха с по един гол и асистенция за успеха над Торонто.

Морган Райли и Вилям Ниландер се разписаха за домакините, а вратарят Джоузеф Уол се отличи с 41 спасявания при първия си мач като титуляр в домакинство от плейофите.

Флорида ще срещне Каролина във финала на Източната конференция.

Тимът на Лас Вегас победи Едмънтън с 4:3 като хазаин в дуел от втория кръг на плейофите в Западната конференция и по този начин поведе с 3:2 триумфа в серията.

Джак Ейхел записа гол и две асистенции, с цел да помогне на Вегас да се приближи на една победа от финала на Запад. Марк Стоун и Рейли Смит също се разписаха за домакините, а Ейдън Хил направи 31 спасявания в мача.

За гостите Конър МакДейвид означи две попадения, а Зак Хайман се включи с гол и асистенция.

Шестият дуел от серията следва в неделя, когато хазаин ще бъде Едмънтън./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР