Нигерийските национали приеха много позитивно подкрепата от страна на футболистите

...
Нигерийските национали приеха много позитивно подкрепата от страна на футболистите
Коментари Харесай

Нигерийците поздравиха исландците

Нигерийските национали одобриха доста положително поддръжката от страна на футболистите на Исландия към вратаря Карл Икеме, който страда от левкемия. 32-годишният пазач е нерегистриран 24-и състезател на отбора на международното състезание, а исландците го поддържаха, като изписаха името му върху фланелката с номер 1. Снимката беше оповестена в обществените мрежи от нападателя Йон Дади Бодварсон.

" Това е прекрасен жест от тяхна страна ", съобщи преди мача сред двата тима 19-годишният Франсис Узохо, който игра за първи път предходната година в контрола поради отсъствието на Икеме. Капитанът на исландците Арон Гунарсон изясни:

" Жестът е от целия тим и най-много от Бодварсон, който е играл с него в Уулвърхемптън. Желая му всичко най-хубаво от името на целия ни състав. Футболът е едно огромно семейство и би трябвало да се поддържаме ".

Селекционерът Хеймир Халгримсон добави: " Наистина сме едно семейство. Въпреки че играем против него, несъмнено, това е нещо доста по-голямо от футбола. Желаем му всичко най-хубаво ". Мондиал 2018 2 кръг, петък 22 юни  Нигерия 18:00предстои  Исландия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР