Ние знаем, че България е една много безопасна страна, но

...
Ние знаем, че България е една много безопасна страна, но
Коментари Харесай

Интерпол знае, че България е безопасна държава

" Ние знаем, че България е една доста безвредна страна, само че е изправена пред някои провокации ". Така генералният секретар на Интерпол Юрген Щок похвали страната ни по отношение на честването на 30-годишнината от възобновяване на участието на България в световната орнигазация.

Щок благодари на държавното управление на премиера Бойко Борисов за дейното присъединяване на страната ни в Интерпол . Сред провокациите, пред които е изправена България, по думите на генералния секретар на Интерпол, са задгранични бойци, които употребяват България като директна, с цел да се придвижват към други страни от Европейския съюз.
 Младен Маринов прикани младите служители на реда да натрупат опит от Интерпол
Младен Маринов прикани младите служители на реда да натрупат опит от Интерпол

Той акцентира, че скъпа е била помощта на Интерпол в следствието на терористичния атентат в Сарафово

Второто предизвикателство, което Щок уточни, са проведените престъпни групи, които употребяват България като директна страна . Той похвали страната ни, че е една от 20-те най-активни дръжави в организацията от общо 194 държавни представители. По думите на Щок България интензивно употребява базата данни на Интерпол, като обменя и дава информация.

" България оказва поддръжка на Интерпол и по този метод подсигурява сигурността на други страни в района. От своя страна Интерпол оказва помощ на България в нейните старания в бората против престъпността ", приключи Юрген Щок.
 Борисов похвали България пред шефа на Интерпол
Борисов похвали България пред шефа на Интерпол

Премиерът оцени високо извършените у нас обучения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР