Ние спираме ефективните протестни действия, но оставаме в протестна готовност

...
Ние спираме ефективните протестни действия, но оставаме в протестна готовност
Коментари Харесай

Зърнопроизводител изненадан от протестите на колегите му днес

Ние стопираме ефикасните протестни дейности, само че оставаме в протестна подготвеност до осъществяването на договореностите в съглашението. То още не е подписано, чака се това да се случи в понеделник. Надявам се, че няма да има изненади. По отношение на сътрудниците, които не престават да стачкуват, аз персонално съм сюрпризиран. Това съобщи ръководителят на Тракийския съюз на зърнопроизводителите Радослав Христов по Народоосвободителна въстаническа армия.

„ След като те през вчерашния ден бяха при премиера и техният представител не изрази никакво несъгласие там, за какво го чуваме през днешния ден от улицата? Не го чухме там като мотивация и причини ”, сподели той.

Той изясни още, че министър председателят попита всички представители от браншове дали има потребност се добави нещо към съглашението. „ Не чух никакви мнения в границите на тези 1 час и 30 минути, в които бяхме там ”, разясни ръководителят.

„ Когато имаш няколко претенции, които бяха групирани в три точки – зелената договорка, законодателните промени и финансовите претенции, би трябвало да намериш баланс кое е най-важно. Не единствено аз персонално, само че и доста от сътрудниците слагаме на напред във времето зелената договорка и законодателните промени, в сравнение с парите ”, изрично съобщи Христов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР