Ние, социалистите, не искаме София да е на автопилот. Това

...
Ние, социалистите, не искаме София да е на автопилот. Това
Коментари Харесай

Фандъкова оставила София на автопилот според Калоян Паргов

Ние, социалистите, не желаеме София да е на автопилот. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия - София и ръководител на групата на социалистите Калоян Паргов при започване на първата есенна сесия на Столичния общински съвет.

Той акцентира, че Столичната община се държи като непряк наблюдаващ на като по този метод в допълнение утежнява придвижването и живота в столицата.

Той напомни, че още при започване на август е предизвестил кмета и заместник-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова да не се пробва да мине тайно през бурята, вилнееща в София и страната.
 Велико национално въстание II
Велико национално въстание II

При засилени ограничения за защита - с недопускане внасяне на рискови предмети

По негови думи, да се прави Фандъкова че протичащото се в страната не касае столицата и нейната администрация, е абдикация от ролята й на градоначалник.

Паргов упорства за решения на действителни проблеми през идващия политически сезон - задоволително места в детските градини и ясли, асфалтирани квартални улици, улично осветяване, сигурност по софийските улици, изясненост и бистрота в сметките на " Топлофикация-София " и " Софийска вода ".

" Столична община е длъжна да реши проблемите на софиянци, които всяка година дават своя дан в общинския бюджет. Всичко останало е политическо двуличие ", безапелационен е социалистът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР