Ние сме се разграничили от Владислав Горанов, той не е

...
Ние сме се разграничили от Владислав Горанов, той не е
Коментари Харесай

Разграничили сме се от Горанов: Борисов

" Ние сме се разграничили от Владислав Горанов, той не е на никаква служба ”, съобщи на брифинг в Стара Загора водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява, представен от БГНЕС, включването на някогашния финансов министър и народен представител от ГЕРБ Владислав Горанов в листата на Съединени американски щати със глобени българи Магнитски.

" Искам да припомня на тези, които злорадстват, че още до момента в който управлявахме той беше освободен от Министерски съвет. Освободен като министър,  народен представител и оттогава не е взел участие в нито една листа на ГЕРБ. Ние дотолкоз можем като партия да се разграничим. Ако има доказателства - има органи, които да проверяват ", акцентира някогашният министър председател.

" Дълбоко имам вяра, че той не е отговорен. И надълбоко скърбя за децата му. Защото ние, огромните можем да понасяме всичко. Надявам се той да потвърди, че е почтен ", уточни Борисов.

" Нито стотинка, нито лев не сме получили от въпросния Васил Божков ”, разяснява още то й. Напомняме, че Горанов беше обществено упрекнат от хазартния в искане на подкупи. " Някъде някой е получавал и да си носи отговорност. Аз настоявам, че аз и партията не сме получили стотинка ",категоричен бе Борисов.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР