Ние сме против Европа да се развива на две скорости.

...
Ние сме против Европа да се развива на две скорости.
Коментари Харесай

Нинова коментира посещението на Макрон и предстоящия парламентарен сезон

Ние сме срещу Европа да се развива на две скорости. Смятаме, че предложенията, които идват от френска страна, заплашват някои съществени правила на Европейския съюз. Мога да дам образец със свободното придвижване на хора и артикули.

Това сподели на конференция водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила след съвещание на Изпълнителното бюро на партията. Тя разяснява визитата на френския президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила. "В Народното събрание приехме промени в Трудовия кодекс. Ние задаваме един въпрос: Кога огромните австрийски, немски и френски вериги ще стартират да заплащат на една продавачка същата заплата, както в техните страни? Това е огромният въпрос. Ако се продължава по този начин, нашите осигуровки ще изтичат към огромните европесйки страни. Искам изрично да заявя, че това не е антиевропейско говорене. Просто желаеме да защитим българския интерес. Искаме да намерим обща политика, която да води до сливане на Европа, а не до разделяне. Не би трябвало да се спускат ултиматуми. България би трябвало да бъде доста деликатна, когато тук се идва с една инструкция за командированите служащи ", разкри тя.

"Ние ще бъдем доста дейни по тази тематика с началото на парламентарния сезон. Ще задаваме въпроси към министрите. Странно е, че общественият министър Бисер Петков Бисер Петков е министър на труда и обществената политика. Роден е на 6... към профила отсъства от тези диалози. Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила одобри абсолютно тази инструкция. Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила изрази по-различно мнение и то е сходно с нашето, че би трябвало да се гледат и националните ползи ", сподели още Нинова.

"Предложенията на министър Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила за промени в Закона за обществените финанси още веднъж ще ощетят общините. Това е остаряла политика на ГЕРБ. Тяхната цел е да отпускат средства от остатъка на определени от тях общини, а другите да се оправят както могат. На всички е ясно, че към българските жители се подхожда диференцирано, по отношение на това в коя община живеят и най-много от кого е ръководена. Ще се борим против тази неправда ", разгласи водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР