Ние сме на дъното на Марианската падина, що се отнася

...
Ние сме на дъното на Марианската падина, що се отнася
Коментари Харесай

Щатският посланик в Русия: Отношенията ни са на дъното на Марианската падина

" Ние сме на дъното на Марианската котловина, що се отнася до дипломатическите връзки ", това съобщи американският дипломат в Русия Джон Съливан.

" Ситуацията със сигурността тук не е доста по-различна от тази преди месец, преди шест месеца ", сподели той във видео диалог.

" Казах на сътрудниците си в Съединени американски щати, че ще би трябвало да употребяват лост, с цел да ме изкъртят отсам, тъй като няма да си потегли, до момента в който не ме изхвърлят или президентът просто не каже: " Виж, би трябвало да се прибереш ", добавя още Щатският дипломат в Москва.

Ако дипломатическите връзки бъдат прекратени, което би наложило затваряне на посолството, Съливан сподели, че повече няма да може да извършва една от най-неотложните си задания: да се застъпва за арестувани американци.

Те включват баскетболната звезда Бритни Гринър и някогашните морски пехотинци Тревър Рийд, който провежда втора гладна стачка, и Пол Уилън, както и незнаен брой други.

Казах на сътрудниците си в Съединени американски щати, че ще би трябвало да употребяват лост, с цел да ме изкъртят отсам, тъй като няма да си потегли, до момента в който не ме изхвърлят или президентът просто не каже: " Виж, би трябвало да се прибереш ".

Съливан сподели, че желае " да бъде тук и като най-малко да се застъпва за тези американци, които ще оставим зад стоманените решетки ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР