Ние сме Европа! Европа трябва да е сигурна, просперираща и

...
Ние сме Европа! Европа трябва да е сигурна, просперираща и
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ: Борисов гласува и скочи на социолозите и президента

Ние сме Европа! Европа би трябвало да е сигурна, просперираща и с високи приходи. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, който малко преди 15:30 часа упражни правото си на глас в учебното заведение в Банкя.

„ Не ми разваляйте настроението през днешния ден. Президентът беше деен в цялата акция, одобрявам го като политически водач. Не ми цитирайте човек, който от самото начало работи за БСП”, съобщи министър председателят.





Според него междинните резултати от вота би трябвало да се разгласяват. Това е двуличие. Всяка една организация, която е лъгала през този месец...И в случай че са общителни медиите, да пишат: в никакъв случай не познала резултатите организация. Не може да се лъже необмислено, не може да взимат пари от тук и там и да внушават нещо по време на кампания”, акцентира той.





Не виждам организациите. Забранил съм да ми споделят какви са резултатите. И на следващия ден е ден. Видно е, че с неистина и машинация и клюки... Това плаши хората.Ако има виновни политически водачи, във вторник стартира финалният кръг за консултациите за значимите постове в ЕС”, добави Бойко Борисов.





По мотив ниската изборна интензивност, Борисов съобщи, че доста хора в този момент са на открито.





„ Спрели сме камионите, с цел да могат да се приберат по-бързо и да гласоподават. Хората обичат да пътуват имат пари. Това е едно удостоверение за приходите. Ще видите какво е на границата днес”, разяснява той.



Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР