Ние сме единствената страна в света, която може да унищожи

...
Ние сме единствената страна в света, която може да унищожи
Коментари Харесай

Фенка на Путин: Русия може да унищожи САЩ за 1 час

„ Ние сме единствената страна в света, която може да унищожи Съединените щати за 1 час ". Това самоуверено изказване  направи видният пропагандист на Кремъл Маргарита Симонян в съветско предаване по RT. Тя е и редактор на малкия екран. 

Не е ясно по кое време тъкмо е излъчено предаването, само че е потърсен коментар от съветското външно министерство. Руската държавна телевизия неведнъж загатва за нуклеарен конфликт сред Москва и Вашингтон, един от основните съдружници на Украйна по време на нашествието на Русия.

През съвсем двугодишната война връзките сред Съединени американски щати и Русия бяха обтегнати, а съглашението сред Москва и Киев за преустановяване на боевете наподобява съвсем невероятно. 

Съединени американски щати и европейските съдружници, които предоставиха оръжия и финансова помощ на Украйна, бяха загрижени за опцията войната да прерасне в по-широк спор в Източна Европа. Тревога буди и гнева на Москва при всяка помощ, изпратена за Украйна, написа Вести.

Това не е първият път, когато подкрепяните от страната медии в страната акцентират военната си мощност.

През 2019 година съветската държавна телевизия излъчи лист с американски военни обекти, които Русия ще нападна при положение на нуклеарен удар, предава Express.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР