Ние сме демократични държави, имаме демократични ценности и искаме да

...
Ние сме демократични държави, имаме демократични ценности и искаме да
Коментари Харесай

Посланикът на Израел: Имаме демократични ценности и искаме да ги запазим

" Ние сме демократични страни, имаме демократични полезности и желаеме да ги запазим, да пазим човешките права. " Това сподели Йоси Леви Сфари, дипломат на Израел в България, който взе участие в интернационалната конференция на тематика " Модернизация на защитата " в София.

Изправяме се пред врагове, които не се подчиняват на интернационалното право и не се интересуват от тези полезности. Как да пазиме моралните си полезности и да се борим с недържавни играчи, подкрепени от страни, разяснява дипломат Леви. Западният свят стартира да схваща, че опасността от 7 октомври не е единствено против Израел, а против Запада, добави той.

Посланикът на Израел уточни, че от години светът се движи от разбирането, че всичко е стопанска система. Седми октомври се трансформира в повратна точка в доста от аспектите за метода на мислене. Накрая въпросът не е дали има пари. Лидерите на терористичните организации са извънредно богати. Не е въпрос на стопанска система, а въпрос на идеология. На тази база на радикална идеология на омразата прибавяме качества. И това е огромната опасност, пред която сме изправени, разяснява той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР