Ние сме държава на абсурда, на слугинажа, трябва да се

...
Ние сме държава на абсурда, на слугинажа, трябва да се
Коментари Харесай

Гуцанов: Ние сме държавата на абсурда, трябва да се намери нов път на развитие

Ние сме страна на парадокса, на слугинажа, би трябвало да се откри нов път на развиване на страната. Ние го търсим в политическо обединяване, тъй като Българска социалистическа партия е единствената опция на това, което се случва в страната. Това сподели в студиото на Българска национална телевизия депутатът от “БСП за България " Борислав Гуцанов - учредителен секретар на Българска социалистическа партия, за желанията на Българска социалистическа партия за съставяне на “голям фронт – ляво-център, родолюбив ".

“БСП постоянно е била партиотична партия още от самото ѝ основаване преди 132 години ", сподели той и акцентира, че има разлика сред национализъм и краен шовинизъм.

Той подчертава, че огромната концепция е ляво-център, тъй като политическият център е “абсолютно свободен сега ", да се сплоти с патриотичното.

Според него, няма заплаха Българска социалистическа партия да бъде изключена от ПЕС:

“Ако приказваме за джендърство и Истанбулска спогодба, Българска социалистическа партия постоянно сме били срещу нея. Тогава в действителност е мъчно да се намерят допирни точки, в случай че това е разграничителната линия. Ние си имаме наши полезности, съблюдаваме ги и сме длъжни да ги съблюдаваме, тъй като и Конституцията на България е пределно ясна по този въпрос. Има нещо, които са приемвливи, има неща, по които и двете страни би трябвало да намерим допирна точка по тях, в случай че ли не - ние не сме сътрудници ", изясни Гуцанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР