Ние ще победим в тази война.Ние вече сме победили, защото

...
Ние ще победим в тази война.Ние вече сме победили, защото
Коментари Харесай

Журналист в Киев: Ние вече сме победили в тази война, защото има за какво да воюваме

" Ние ще победим в тази война.Ние към този момент сме победили, тъй като има защо да водиме война ". Това съобщи в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия Сергей Василиев, публицист и учител в Киевския сценичен университет.

Василиев посочи, че съветската войска има друга мотивация от тази на украинците.

" Ние сме на лична земя, това е нашият дом и нашите фамилии, за нас това е неволя, която ни сплотява. Ние сме стимулирани. Руските бойци не знаят защо се борят. Някакви луди хрумвания на този откачил човек. Има случаи, в които съветските бойци се предават и дезертират. Не е всеобщо събитие, само че има такива случаи ", добави журналистът.

Според него това към този момент става същинска война, в която хората умират, даже да не вземат участие в боевете.

" Създадена е защитна система, мнозина прекарват нощите в станциите на метрото, в скривалища. За благополучие няма толкоз доста жертви, откакто жилищни здания бяха уцелени. Аз не си потеглям от у дома, в региона където пребивавам, не са стигали ракети ", сподели Василиев.

Той акцентира, че е очарован от това, по какъв начин целият свят оказва помощ на Украйна.

" След анексията на Крим и това, което направи Русия на окупираните територии, с помощта на помощта от Запад не почувствахме войната. Аз съм очарован от това по какъв начин ни оказва помощ целият свят. Светът усети действителната заплаха от един изгубил разум съветски деспот, който ненавижда освен своя народ. Доставят ни модерно оръжие, което стопира наглото нахлуване. Това е една изключителна помощ, армията ни е доста мощна, народът е доста обединен, само че оръжието което получихме ни оказва помощ да удържим нападението значително ", твърди Василиев.

Той добави, че информация получават по средствата за мобилна връзка, има интернет, мобилни оператори, всички телевизионни канали излъчват непрекъснато в директен ефир.

" Това е главната информация, която се използва- от главнокомандващия на въоръжените сили и от офиса на президента ", посочи Василиев.

Вижте повече във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР