Ние се връщаме към хартиената коалиция, връща се страната назад,

...
Ние се връщаме към хартиената коалиция, връща се страната назад,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Обидени няма! Вървим просто назад

" Ние се връщаме към хартиената коалиция, връща се страната обратно ", съобщи в коридорите на НС съпредседателят на Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, съобщи кореспондент на.

Червените линии не са в предишното, разяснява още той думите на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че към този момент на дневен ред не са тематики като оръжието за Украйна, хартиената бюлетина и други.

Иванов разясни, че счита, че помощта на България за Украйна би трябвало да продължава, с цел да се отблъсне агресорът.

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския разясни, че на БСП никога ДБ не са отказвали диалози.

Иначе, разкри съпредседателят на ДБ, няма пускане на договаряния с " Продължаваме промяната " за взаимно присъединяване на идни избори.

На въпрос дали от ДБ са афектирани на президента, Иванов отговори, че въобще няма никаква засегнатост. " България е на кръстопът. Трябва да си даваме ясна сметка за това. Можеше в една посока да има мъчно, само че реформаторско държание. Президентът не потегли натам обаче ", съобщи Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Във връзка с това дали са затворена страница за ДБ, той изясни, че на страниците, който той гледа написа целите на партията.

Иванов разяснява и случая с пребитият българин в Охрид. Той разясни, че остро стачкуват от ДБ. По думите му, България има инструментариум да окаже напън върху Северна Македония.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР