Ние се отнасяме с резерви към предложените данъчни закони. Това

...
Ние се отнасяме с резерви към предложените данъчни закони. Това
Коментари Харесай

ГЕРБ: Предложените данъчни закони ще повишат административната тежест

Ние се отнасяме с запаси към препоръчаните данъчни закони. Това е позицията на депутата от ГЕРБ Александър Иванов, който разяснява предлагането на финансовия министър Асен Василев и контра концепцията на " Възраждане " за промени в прага на кешовите заплащания.

Той уточни, че и в отрасловите комисии парламентарната им група не е подкрепила промените. Същото е и отношението ни към ограничение прага на заплащанията в брой, съобщи Иванов, като напомни, че ГЕРБ вкара сегашния предел. " Смятаме, че той извърши и продължава да извършва своята функционалност. Няма да го подкрепим, не трябва да се трансформира ", настоя Иванов.

" Предложеният пакет от Министерството на финансите и признат от Министерския съвет по данъчните закони са направени под претекст да се изсветли стопанската система и да се увеличи събираемостта. Ние считаме, а и множеството организации, които изпратиха мнение по тези законопроекти споделят, че те ще покачат само административната тежест за жителите, бизнеса, а и приходните организации, които ще ги извършват ", акцентира депутатът.

Идеята на Мартин Димитров прагът да се понижава гладко той дефинира като " някакъв пазарлък ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР