Ние победихме на тези избори по техния Избирателен кодекс, с

...
Ние победихме на тези избори по техния Избирателен кодекс, с
Коментари Харесай

Киро трепери, Бойко е бесен: Разобличих ти далаверите! Бих те по твоите правила

„ Ние победихме на тези избори по техния Избирателен кодекс, с техните машини, с техните правила, с техните вътрешни министри. Ние изрично сме ги победили с 5%. И по никакъв метод Избирателния кодекс не ни е проблем. Нещо повече. Услужливо се пробват да не помнят, че измененията в Избирателния кодекс бяха импортирани от съдружния сътрудник на Политическа партия – Българска социалистическа партия “, каза Бойко Борисов на конференция на ГЕРБ.

„ Някои се пробват да ни привързват като хартиена коалиция. Извинявайте господа, толкоз доста прави този парламент и аз за последните 30 години не си припомням по-добре работещ парламент. Но в случай че не беше определен ръководител, той нямаше да работи. Сиреч, този избор, този жест тогава на Българска социалистическа партия ние го оценихме и по тази причина влязохме в диалог, а и ние сме дали обещание на нашите гласоподаватели да върнем и опцията за хартиена бюлетина. Защото – пороците на машините, тъй като подозренията в машините и в нас, и в Българска социалистическа партия и във всички. Само преди няколко дни господин Божанов сподели, че не може подсигурява 100% честността на машините. Той въпреки всичко е вицепремиер и то в електронното ръководство “, по този начин водачът на ГЕРБ разяснява разногласията по отношение на хартиената бюлетина.

„ Най-важното събитие – изборите са дадени на частно лице. Което и да е то. Ние желаеме правдивост, желаеме почтеност. И по тази причина упрекът ми и молбата ми е да не бързате. Нищо не постанова подобен драматизъм. Общественият съвет, нещо, които ние сме основали освен, че не би трябвало да бъде закрит. Удвоете го. Помолете ЦИК да вкара още в този публичен съвет. Не го закривайте, противоположното – разширете го, с цел да има оптималната бистрота и хората, които имат вяра на Неправителствени организации, а не на ЦИК и на Народното събрание да са сигурни “, добави Борисов.

„ От през вчерашния ден тематиката за машинното гласоподаване се върна и в Щатите. Не е ние да сме някакво изключение. На европейско равнище това беше решено доста от дълго време. Няма се доверие на машината. Ние не се отхвърляме. Искаме да подсигуряваме на 100% “, сподели Борисов.

„ Район чужбина. Оставете го, той когато го вкараха на разпити, те не знаеха какво вършат. Нека всички, които са в чужбина да имат право да гласоподават. Като има регион чужбина би трябвало да кажем от кои региони в България ще вземем депутати. И в действителност, кое ни е по значимо. Тези, които живеят в България и и избират държавното управление или тези които живеят и работят за непознати стопански системи. Дебат “, съобщи водачът на ГЕРБ.

„ Изобличихме ги в големите далавери в газа, огромните далавери в петрола и ударът, който нанесоха на стопанската система с закриването на централите в Маришкия басейн. Ние сме ги били по техните правила и отново ще ги победим. Защото техните гласоподаватели, научавайки какви вреди са нанесли и по какъв начин се се облагодетелствали, те ще губят гласоподаватели. Ние не желаеме полза, желаеме правдивост. Проблемът им е, че би трябвало да избягат от затварянето на Маришкия басейн, от горивата, от това, което и в ББР са правили, занапред ще излиза. Ясно ми е какво целят „ Продължаваме промяната “. Говорете с сътрудниците от „ Да, България “, те са систематична партия, имат рационални приложение, съобщи Борисов.

„ Намери го и Христо Иванов. И го попитай дава ли ти гаранция за машините “, сподели Бойко Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР