Ние от “ считаме, че единственото, което трябва да води

...
Ние от “ считаме, че единственото, което трябва да води
Коментари Харесай

Костадинов с историческо припомняне за Македония: Българският национален интерес е основен

Ние от „ “ считаме, че единственото, което би трябвало да води всеки един депутат тук, е българският народен интерес. Това съобщи водачът на партията в декларация от името на парламентарната група.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 543
„ България да е свободна, самостоятелна, обединена и благоденстваща “ е ползата, който би трябвало да пазят депутатите, счита той.

Костадинов прикани народните представители да си спомнят положителните образци от историята. Той напомни, че на днешния ден – 24 юни, през 1913 година, се водят „ най-ожесточените сражения по време на Втората балканска война “. По време на тази война България се изправя против не една, а пет страни, уточни той. Костадинов означи, че страната ни не е сломена от това, че великите сили се изправят против нея.

„ Към сегашния миг се намираме в обстановка, в която би трябвало да се обърнем обратно, с цел да забележим това, което са правили нашите предшественици “, уточни водачът на „ “.

Декларацията на водача на „ “ предшестваше дебата по три плана на решения за утвърждение на оферти от Френското председателство на Съвета на Европейски Съюз план на Преговорна рамка за участие в Европейски Съюз на Република Северна Македония. В тази връзка Костадинов прикани да не се прави „ национално изменничество “ и да не се взимат решения, които ще „ погребат един път вечно фантазията за българския народен блян “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР