Ние от началото сме казали и няма да се изметнем

...
Ние от началото сме казали и няма да се изметнем
Коментари Харесай

Петков: Ще спазим обещанието си да не подкрепим първия мандат

Ние от началото сме споделили и няма да се изметнем - ще бъдем градивна съпротива, първи мандат няма да подкрепим . Това разяснява пред публицисти в Народното събрание Кирил Петков , съпредседател на " Продължаваме Промяната " (ПП).

Той изясни, че когато вторият мандат пристигна при тях ще създадат най-отговорната коалиция, която могат.

" Но, до момента в който това се случва - целият народ сега чака да има бюджет . Трябва да има нарастване на минималната работна заплата, на пенсиите . Да имаме данъчните заеми и всички значими политики, които сме споделили ", безапелационен бе Петков. Според него би било пагубно, в случай че се продължи със съществуващия бюджет при актуалната инфлация.

" Ами, в случай че не се образува кабинет с първия мандат - това значи, че този бюджет може да стои до април - май , което е неприемливо ", уточни Петков. Той прикани партиите за отговорност и да разделят двете задания, като се концентрират върху бюджета.

" Ние постоянно сме водени от правилото да решаваме проблемите на хората и да си съблюдаваме обещанията. Няма по какъв начин с тези предизборни обещания ние да дадем поддръжка за държавно управление, в което ГЕРБ е участник - в първия, втория или третия мандат ", изясни съпредседателят на Политическа партия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР