„Ние от ГЕРБ сме склонни на диалог, искаме да чуем

...
„Ние от ГЕРБ сме склонни на диалог, искаме да чуем
Коментари Харесай

Евгени Будинов: От ГЕРБ сме склонни да разговаряме с протестиращите, но не с провалени политици

„ Ние от ГЕРБ сме склонни на разговор, желаеме да чуем другите, желаеме да чуем какво споделят тези хора от митингите, само че желаеме те да имат ясни претенции и да излъчат някакво лице, с което да беседваме, тъй като с „ Островно трио “, четворка, хора които са компрометирани, провалени политици няма какво да приказваме, а да чуем тези младежи “, съобщи депутатът от ръководещата партия и артист Евгени Будинов в „ Тази неделя “ по БТВ.

„ Случват се доста неща непрекъснато. Въпросът е какво се случва, какви са задачите и кой какво желае да реализира “, сподели депутатът от ГЕРБ за актуалните митинги.

Кръстовището на Ректората при Софийския университет остава блокирано

„ Понеже съм от Банкя и видях кордонa от коли, който идваше от къщата на нашия министър председател, те бяха към 15 автомобила, имаше и таксита, което ми направи усещане, очевидно Мая Манолова ги е наела, тъй като не са ѝ стигали (колите), когато ние идвахме, те лишиха преимуществото ни. В момента не показвам отношението на партия ГЕРБ, само че не ми харесва да отиваш пред къщата на някого, а и това с тези чували (оставени пред дома на Борисов с надпис „ Оставка “ – бел. р.) беше непоносимо. Премиерът има деца и внуци, които са там, той не е там сега и когато дребни деца видят сходно нещо, те ще задават въпроси и това ще им се отрази. Не го утвърждавам “, споделя Будинов.

Пиарът на ГЕРБ към Манолова: Днес ти мина всички човешки граници!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР