„Ние, от БСП, няма да подкрепим в Народното събрание доклада

...
„Ние, от БСП, няма да подкрепим в Народното събрание доклада
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Хвърляме голо и босо МВР срещу престъпността

„ Ние, от Българска социалистическа партия, няма да подкрепим в Народното събрание отчета за сигурност. За нас целите по тематика „ Сигурност” са други. За нас Русия е стратегическа опция и сътрудник, а не опасност.” Това съобщи на конференция заместител - ръководителят на Българска социалистическа партия Кирил Добре.

„ Призоваваме вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов да отдръпват подписите си от отчета. Много години, и изключително в предизборната си акция, те отстояваха напълно друга позиция”, напомни той. Добрев цитира пред медиите думи на Красимир Каракачанов, който във връзка изказвания на някогашния президент на България Росен Плевнелиев съобщи: „ Решението на президента да дрънкат оръжия против Русия не е вярно. Така счита съвсем целият български народ. Ако това за него е европейска политика, то за мен не е.”

Заместник-председателят на левицата съобщи, че в случай че Красимир Каракачанов държи на думите си по време на предизборната акция, би трябвало да отдръпна подписа си. „ Волен Сидеров, индивидът, който води групата на патриотите в Народно събрание, всички сме очевидци на неговите изявления и мнението, което има за Русия. Държим групата на патриотите да не поддържа този отчет в парламента”, отсече Кирил Добрев. Той бе безапелационен, че за Българска социалистическа партия проблемите за сигурността са напълно други.

„ Проблемът със сигурността, това е борбата с бедността и битката с корупцията. Защото няма по какъв начин голо и босо Министерство на вътрешните работи да се бори с престъпността и да пази сигурността на страната. Защото се върнахме в мутренските години, в които още веднъж се ширят отвличания. Отново бандитски групи рекетират по автомагистралите и битовите обири са всекидневие. Това е главният проблем за сигурността в страната и Българска социалистическа партия упорства това да е дневният ред на българския парламент”, заключи Кирил Добрев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР