Ние обичаме гювечи, не само защото са част от традиционната

...
Ние обичаме гювечи, не само защото са част от традиционната
Коментари Харесай

Какъв гювеч обичат различните зодии

Ние обичаме гювечи, освен тъй като са част от обичайна българска кухня. Освен това, този вид ястия са подобаващи за зимните месеци когато тялото ви желае нещо топло, уютно и засищащо. foodpanda показа кои гювече обичаме въз основа на нашия зодиакален знак.

Овен- Като огнен знак Овенът харесва горещо! Слагането в гювеча на пикантно многообразие от пикантен пипер и чили е навръх мястото си.

Телец- Те обичат разнообразието от храни, тъй че гювечите със сирена в композиция с месо са най-обичаните от тях.

Близнаци- Те са традиционалисти и не обичат опитите в кухнята. За тях най-подходящите са гювечите с пилешко месо и картофи.

Рак- Те са най-домашният зодиакален знак и за тях може да се обзаложим, че ще създадат гювеч единствено с домашни или био артикули.

Лъв- Обичат да имат взор върху всичко и да бъдат център на вниманието. Така, че даже и да подготвят зеленчуков гювеч, те ще оберат овациите.

Дева- Девите са склонни да бъдат най-здравословният знак на зодиака, тъй че ще оценят по-здравословно подготвяне на всеки вид храна.

Везни- Обичат да готвят дружно с колегата си и защото се ръководи от Венера всеки гювеч ще бъде сервиран с прелест и хубост.

Скорпион- Те са царене на подправките. В техния гювеч ще откриете усети, които даже не подозирате, че ще паснат толкоз добре на това ядене.

Стрелец- Харесва малко подправки и обича лесните ястия. В неговия гювеч ще намерите всичко, което е имал на готово в хладилника.

Козирог- Те обичат комплицираните ястия, тъй че елементарно ще ги впечатлите с вкусна капама с разнообразни типове месо и ориз.

Водолей- Те са ексцентричната група от зодиака и обичат да тестват нови неща. Комбинация от наденица, тиква, швейцарско сирене и кисело зеле е тъкмо като за представител на тази зодия.

Риба- Те са по-склонни към веганството, поради състрадателния им темперамент. Така че, не се учудвайте, в случай че заложат единствено на зеленчуците.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР