”Ние не знаем мащаба на това, с което се е

...
”Ние не знаем мащаба на това, с което се е
Коментари Харесай

Дончева: А сега, се запитайте какъв е кръгът на Бойко Борисов

”Ние не знаем мащаба на това, с което се е сраснал ГЕРБ” - това съобщи зам.-председателят на 45-тото Народно заседание Татяна Дончева пред ТВ1. Тя акцентира, че установяването на това е и едно от главните провокации пред служебното държавно управление, чийто състав беше разгласен през днешния ден.

Според нея навлизането на ГЕРБ в държавната администрация е доста надълбоко, а нейните триседмични усещания от престоя ѝ в Народното събрание след 10-годишно спиране, когато беше народен представител от Българска социалистическа партия, са я довели до " откритието " доколко налаганите от ГЕРБ нрави са се просмукали в българския парламент. " Аз съм привикнала да работя с хора като акад. Сендов, проф. Корнезов, Йордан Соколов, Гиньо Ганев ", изреди тя имената на починали ръководители на Народното събрание.

Според нея правилото на ГЕРБ, че болшинството взема решение всичко, към този момент се е просмукало и в опозицията, и в частност в Българска социалистическа партия. " Десет години са попивали тези нрави и считат, че нямат никаква опора в юридическите учредения, а че противодействието е във физическата мощ. Когато не мине на тяхната, те излизат, окупират средата на залата, случват се подиуми, непознати в предишното ", означи Дончева.

" Ако някой е покъртен от високия разсъдък на едрия бизнес, може да се запита какъв е кръгът на министър-председателя, щом е твоята среда, какъв си ти?! възмути се тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР