Ние не сме заявявали, че ще се явим на разговори.

...
Ние не сме заявявали, че ще се явим на разговори.
Коментари Харесай

Георги Георгиев: ГЕРБ не сме обещавали на Бонев да е председател, но явно Терзиев е

Ние не сме заявявали, че ще се явим на диалози. Единствено, което чухме от Борис Бонев и Васил Терзиев е, че още веднъж ще насочат покана към нас. Лицето Бонев или който и да е различен нямат никакво значение, значение има кое ще бъде ръководещото болшинство в този Столичен общински съвет.


Това съобщи общинският консултант от ГЕРБ Антон Хекимян, откакто за втора поредна седмица локалният парламент остана без ръководител, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Хекимян уточни, че през днешния ден не е имало полемики за какво Борис Бонев би трябвало да бъде определен за ръководител на СОС. “Никой не изяснява за какво той е верният претендент ”, сподели той и разясни, че му е забавно кой ще изпрати поканата за диалозите този път.

Според него при избора на ръководител на СОС се декларира кое ще е новото болшинство. " Ние ясно казахме, че няма да подкрепим Борис Бонев. Ясна съпротива сме от първия ден ”, напомни Антон Хекимян. Дали ГЕРБ ще отиде на срещата по покана на ПП-ДБ и Секретен сътрудник, ще бъде разисквано както с групата на партията, по този начин и с водача Бойко Борисов.

Общинският консултант от ГЕРБ Георги Георгиев уточни, че те не са обещавали на Борис Бонев да бъде ръководител на СОС, само че това очевидно е направил Васил Терзиев.

“Преди да бъдат изпратени тези фамозни предложения са водени диалози от Васил Терзиев с Корнелия Нинова и ние питаме, откакто Нинова отхвърли поддръжка, тогава ли се обърнахте към нас ”, запита той.

Според него персоналната упоритост и разплащането на политически сделки няма да стане с гласовете на хиляди софиянци, които са дали своят вот за ГЕРБ.

“Няма да позволим София да бъде ръководена с плаващи болшинства ”, безапелационен е Георгиев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР