Ние не гласуваме с тези, които гласуват срещу нас!Отстраняването на

...
Ние не гласуваме с тези, които гласуват срещу нас!Отстраняването на
Коментари Харесай

Борисов: ПП-ДБ посяха такъв вятър, че бурите няма да ги подминат. Абсолютно всичко е загубено!

Ние не гласуваме с тези, които гласоподават против нас!

Отстраняването на Росен Желязков счупи всички благоприятни условия за диалози с ПП-ДБ.

Категорично ГЕРБ и Движение за права и свободи единствено  няма да вършат ръководство и коалиция.

От това, което виждам, най-малко още 5 служебни държавни управления ще се извървят.

ПП-ДБ посяха такъв вятър, че бурите няма да ги подминат! Абсолютно всичко е изгубено!

ПП-ДБ не трябваше да се съешават с " Възраждане ".

А " Възраждане " не трябваше да позволен да бъдат унижавани.

Заявката на Ваня Григорова е сериозна и тя може да влезе в Народното събрание.

Движение за права и свободи е систематична партия, която ни е помогнала на нас и на ПП-ДБ да приемем толкоз значими закони.

 

Тава са значимите заключения от  горещия коментар, който водачът на ГЕРБ направи пред медиите в коридорите на Народното събрание.

 

По мотив телевизионна изява на Лена Бориславова по-рано денем, водачът на ГЕРБ попита тя като каква се изрича.

 

" Не знам госпожа Бориславова като какво длъжностно лице се изрича от името на Политическа партия ", сподели Борисов. И посъветва:  " Нека всеки да си гледа партията! Аз давам отговор за ГЕРБ и това е от доста години ".

 

" В тяхната акция, с изключение на неуспехите, които би трябвало да изброяват, измежду положителните би трябвало да загатват ГЕРБ-СДС ", уточни той.

" ГЕРБ гласоподава друго от Движение за права и свободи, " Възраждане " и БСП, където плюем - не лижем ", съобщи той.

 

" Когато някой си прави предизборна акция на мой тил, ще кажа, че е доста хлъзгаво - доста се покатериха, доста паднаха ", отсече водачът на ГЕРБ във връзка изявата на Лена Бориславова.

" Тагарев отишъл в Сливен, а се изрича за Ямбол ", възмути се Борисов във връзка с казармите в Кабиле.

 

" Сега демонстрирахме на сътрудниците от ПП-ДБ, че не се водим от конюнктурата, не гласуваме против тези, които гласоподават против нас и по тази причина отхвърлихме позицията на комисията за митниците.

 

" Вчера решението за Росен Желязков беше принудително и чупещо ", обърна се към пиара на Политическа партия Найо Тицин той.

 

„ И какво реализираха - смениха Росен с Росица. ГЕРБ и Движение за права и свободи, двете партии единствено, няма да създадат ръководство и коалиция, предайте на Бориславова. За да няма такива спекулации, споделих, че от това, което виждам, ще се извървят още пет служебни държавни управления. Вчера те посяха подобен вятър, че бурите няма да ги подминат. Абсолютно всичко е изгубено. Те трябваше да поддържат своите сътрудници. Не трябваше да седнат в скута на " Възраждане " и да се съешат с тях.

Политическа партия и Българска социалистическа партия внасят предлагането, а към тях се прикачват Има Такъв Народ и „ Възраждане ”. Браво, унижихте ни, разстроихте ни, само че ние не дадохме през днешния ден да се употребява Народното събрание против Асен Василев ", отсече водачът на ГЕРБ.

 

Борисов посочи, че комисията за корупцията в организация " Митници "  е " единствено една говорилня, тъй като всичко, с което борави комисията като данни идва от прокуратурата. Днес ще имаме часове да се плюят хората и материалите отново ще отидат там ". 

Възраждане гласоподават с ППДБ, а такива неща си подвикват, майка, Бог да я елементарни, в случай че ме чуе, ще ми постави пипер на езика, разяснява Борисов.

 

" Към днешна дата това, което направиха, носи неспособност към едно устойчиво ръководство.

 

Заявката на Ваня Григорова, като знам какво направи в София, идващия парламент може да наподобява доста по-различен. Наблюдавах я по какъв начин се държеше и тя в действителност е действителният победител на изборите ", сподели Борисов.

Той се ядоса и сподели, че " Възраждане работят " с ПП-ДБ:  " Те си подвикват, а сякаш се подлагат на критика ". 

" Хванал съм бас със Севда за туристическия отрасъл, за визите, че ще го има в новините ", сподели на края Борисов.


" Днес ще променим Закона за хазарта ", сподели още той.
" Ние демонстрирахме на сътрудниците от ПП-ДБ, че не използваме Народното събрание за предизборна акция и като обстановка ".

 

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР