Ние не бяхме търсени за подкрепа от страна на Ваня

...
Ние не бяхме търсени за подкрепа от страна на Ваня
Коментари Харесай

Костадинов: ПП и „Български възход“ бяха проект, Ваня Григорова - също

„ Ние не бяхме търсени за поддръжка от страна на Ваня Григорова за втория тур на локалните избори. В хода на акцията забелязахме класическите първи проблясъци на план. Едно лице, на което се основава добър медиен комфорт, с обилна рекламна акция. Това го видяхме с " Продължаваме промяната " (ПП) и „ Български напредък “.

Това разяснява водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов по БТВ.

Според него всичко това носи отличителните черти на " следващия съединен план от някой политически инженер ".

" Когато едно нещо наподобява на план, държи се като план и приказва като план – значи е план. Единствените, които могат да създадат този план, са притежателите на страната от Американското посолство “, сподели Костадинов.

По думите му за следващ път Българска социалистическа партия са в ролята на „ донор на следващия план “.

На обвиняванията на Бойко Борисов, че Политическа партия и " Възраждане " са към този момент сглобка, Костадинов съобщи, че такова изказване е несериозно.

Според него е явно, че в София е имало някаква договореност и Борисов не се е тормозил от това, че ще отстъпи ръководството на общината, тъй като ще резервира въздействието си.

" Но във Варна такова нещо нямаше и тъкмо заради тази причина той прави оценка тази загуба за него като доста тежка. За Банкя е разбираемо ", разяснява Костадинов.

Според него има разбъркване на пластовете – ГЕРБ са изгубили, само че ПП-ДБ не са спечелили, а в този вакуум са се намесили доста локални феодали.

„ Предпочитам муден растеж, само че постоянен, в сравнение с бърз напредък и по-късно гръмовен срив. В България последните години са посочили тъкмо това. Но по този начин работят плановете. Именно това е разликата сред „ Възраждане “ и всички останали политически партии. Ние не сме план “, безапелационен бе Костадин Костадинов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР