Ние настояваме за оставката на столичния кмет Йорданка Фандъкова -

...
Ние настояваме за оставката на столичния кмет Йорданка Фандъкова -
Коментари Харесай

БСП иска оставката на Фандъкова, защото корупцията вече убива

Ние настояваме за оставката на столичния кмет Йорданка Фандъкова - стигнахме до там, че корупцията към този момент убива .
Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев в декларация от името на група във връзка.
 Борисов и Фандъкова няма да бъдат изслушани поради убитото от ток дете Борисов и Фандъкова няма да бъдат изслушани поради убитото от ток дете
Парламентът отхвърли настояването на левицата министър председателят Бойко Борисов и на кметът на София Йорданка Фандъкова да бъдат изслушани в парламен...
Според него този път номера на ръководещите няма да мине, по какъв начин и какво се е случило " там долу някъде ".
" Този път номера няма просто да мине, тъй като се касае за гибел, тъй като се касае за политическа некомпетенция, тъй като се касае за корупция и за ваше ръководство ", добави още Иван Ченчев.

" Стигнахме до там, че през днешния ден желаеме да търсим и да посочим всички кой е политически виновен за това, което се случи и за стотици други сходни случаи на занемареност, на несръчност.
 Атанас Атанасов: Районният кмет няма отношение към случая с убитото от ток момче Атанас Атанасов: Районният кмет няма отношение към случая с убитото от ток момче
" Кой носи отговорност, би трябвало да решат съответните проверяващи органи. Почна доста да се спекулира. Отговорността е сред доставчика на...
Заради това, че в ръководството на страната, в другите администрации, има калинки. Всички вие от ръководещото болшинство скачате като ужилени, че стигнахме до там, че корупцията към този момент убива ", съобщи още Иван Ченчев.
" Политическата отговорност би трябвало да се търси тук в тази зала, тъй като всички ние имаме дълг към жителите. Каква е хронологията, какво се случи откакто имаме подобен отблъскващ случай. Какво ще прикрием? ", уточни още Иван Ченчев, представен от Фокус.
Депутатът от Българска социалистическа партия насочи рецензии и към премиера, който не е стъпвал в Народното събрание. " Българският народ заслужава пояснение, кой е отговорен за всичките ви пакости и безобразия. Отговорността е ваша. Ваша. Вие управлявате ", съобщи Ченчев.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР