Ние имахме най-доброто председателство в ЕС. Издействахме си влизането в

...
Ние имахме най-доброто председателство в ЕС. Издействахме си влизането в
Коментари Харесай

Борисов от Плевен: При Бойко нафтата беше 2 лв., бензинът беше 2,20 лв. - при вас е 3,70 лв.

" Ние имахме най-хубавото председателство в Европейски Съюз. Издействахме си влизането в чакалнята на Еврозоната и приемането ни в Европейския банков съюз ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на разкриване на предизборната акция на партията в Плевен.

Това е най-лесната предизборна акция за ГЕРБ. Фактите приказват - цените на стоките, които се създават в България са рекордни, а инфлацията е чудовищна. Какво повдигане на заплати и пенсии?!, попита той.
При Бойко нафтата беше 2 лева, бензинът беше 2,20 лева - при вас е 3,70 лева Ето ви 12-те години, за които приказват скъпите им ПР-и. Няма сфера, където нещо да се е подобрило, всичко е разрушено, разяснява той, представен от novini.bg

4 милиона лева са изтекли от България за пет месеца пред медиатори. Искат да влязат в ръководството още веднъж да крадат. Както го вършат през бензина. Откраднаха ни и слогана ни за " смяната ".

България е получила нула от европейската взаимност за възобновяване от Ковид рецесията. Представяте ли си каква неначетеност и индиферентност!? И лобизъм за частните ползи на „ смяната “. Не инцидентно си докараха „ Джемкорп “.

Оставихме в нарочна сметка 1 милиард лв., с цел да достроят Автомагистрала „ Хемус “. Най-голямата им горделивост е, че стопираха „ Хемус “ и пътя „ Русе – Велико Търново “. Какви вложения ще привличаш, когато ТИР-ът пътува по 10 часа по неподдържаните две години пътища?

'Четири милиарда и шестстотин милиона лв. са изтекли от България през последните месеци през медиаторите. Затова тази партия на медиаторите би трябвало да бъде побеждавана. Вместо да надградят, те унищожиха всичко направено. По най-груба сметка по 30 милиона дневно излизат от България за медиаторите на тази партия ", разкри водачът на ГЕРБ.

" Кой ще върне тези милиарди заеми и заеми, които натрупаха? При тази неработеща стопанска система. Дотират газа, тока, храните, водата. В такова „ перпетуум мобиле “ не виждам нищо сполучливо. За България остават отговорности. И те желаят още малко да побъркат в джобовете на българите. Това е партията на медиаторите! "

За две години къщурка за птички не направиха. А пристигнаха с гръмки обещания – три моста, пет автомагистрали. Асен Василев сподели по автомагистрала на година. Две години минаха и няма един метър!

Първият ден, в случай че ГЕРБ ръководи, слагаме един лев мито, с цел да може на всяка бензиностанция всеки жител да получава по един лев на литър гориво отплата. „ Промяната “ се вършат на ястреби, а в това време заплащат с 28 % повече на „ Газпром “ за газа, сподели Борисов.

Германия затвори въглищните централи, а нашите работят на макс. Произвеждаме всичко – жито, ечемик, слънчоглед. Откъде пристигна инфлацията? От медиаторите! Ситуацията е доста тежка.

" Не е значимо кой подвига пенсиите, а е значимо кой ги заплаща. Лесно се дава обещание, мъчно се работи и мъчно се изкарват пари, с цел да се заплащат. Ние имаме най-слабия капиталов климат и най-високи цени на питателните артикули с помощта на партията на „ смяната “, на Демократична България и Българска социалистическа партия. За година и половина ", разяснява той.

Ще продължаваме ли да лъжем, че не участваме с оръжие в Украйна вместо да си вземем решение като всяка друга европейска страна? Пак през медиатори се прави това. Посредниците вършат големи пари от оръжието, а си мислим, че руснаците не знаят с какви снаряди се стреля. Вместо публично да го заявим се прави това, с цел да може да изтичат парите през медиаторите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР