Ние, Гражданите на Петрич сме силно възмутени от държанието на

...
Ние, Гражданите на Петрич сме силно възмутени от държанието на
Коментари Харесай

Петричани искат оставката на депутата Стоян Божинов заради обидите към общински съветник


Ние, Гражданите на Петрич сме мощно възмутени от държанието на локален депутат и желаеме неговата оставка, пишат те до медиите. Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Стоян Божинов изпусна нервите си в залата на Общински съвет – Петрич, където се организира постоянно съвещание. Той насочи неприемливи обидни квалификации към общинския консултант от ГЕРБ Светослав Шарков, наричайки го „ отпадък “ и „ мръсно ко**ле “ пред цялостна зала съветници, публицисти, камери и жители. Това провокира остра реакция на присъстващите и на нас жителите. Председателят на Оценка за съвместимост Георги Тренчев напомни на Божинов, че до през вчерашния ден той също е работил като консултант с сътрудника, който през днешния ден наскърбява.

"С непознато до момента самочувствие Стоян Божинов показва държание, което един депутат не би следвало да има, а обществото НЕ би трябвало да търпи и толерира. Още повече, че точно Божинов като консултант и политически водач постоянно е приказвал за морал и правила. Това ли са неговите? Морално и кардинално ли е да наречеш „ отпадък “ и мръсно к***ле някогашен собствен сътрудник? Това ли е лицето на Петрич и област Благоевград в 44-то Народно заседание? Това ли е общинският водач на Вътрешна македонска революционна организация – Петрич?, заявяваме остро в нашата декларация.

Ние, жителите на Петрич желаеме оставка и реакция от страна на политическото управление на Вътрешна македонска революционна организация за обидите и държанието на техния депутат. Ще се разграничи ли управлението на Вътрешна македонска революционна организация от такова държание?

Ето и аудио на обидите
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР