Ние, Десислава Иванчева и Биляна Петрова заявяваме своята подкрепа за

...
Ние, Десислава Иванчева и Биляна Петрова заявяваме своята подкрепа за
Коментари Харесай

Биляна Петрова и Десислава Иванчева застават зад Мая Манолова

Ние, Десислава Иванчева и Биляна Петрова заявяваме своята поддръжка за госпожа Мая Манолова на втория тур на изборите за кмет на София. Това беше мъчно решение, само че ние считаме, че неналичието на позиция е равно на безнаказаност. Това декларират Биляна Петрова и Десислава Иванчева.
Ето и цялото им послание към техните симпатизанти:

" Уважаеми медии,

Тъй като доста от вас ни сложиха въпроса кого ще подкрепим за кмет на София, ви изпращаме нашата публична позиция:

Ние, Десислава Иванчева и Биляна Петрова заявяваме своята поддръжка за госпожа Мая Манолова на втория тур на изборите за кмет на София. Това беше мъчно решение, само че ние считаме, че неналичието на позиция е равно на безнаказаност. Ние сме уверени, че моделът на ръководство в София би трябвало да се промени и ние заставаме зад претендентите на смяната, претендентите изправящи се против ГЕРБ, които се ангажират да работят за опазване на зелените площи и междублоковите пространства в столицата. Ние чакаме от госпожа Манолова, че ще постави завършек на порочните практики за облагодетелстване на избрани кръгове и ще работи за ползите на жителите на София.

На база споделеното ни схващане, че застрояването на паркове, междублокови пространства и детски площадки би трябвало да бъде прекъснато, чакаме ангажимент за съответни дейности от страна на госпожа Манолова за:

1. Преместване на градежите от междублокови пространства в Младост и другите квартали в София;

2. Стриктно следене за съблюдаване на минималния дължим % озеленяване при ново строителство;

3. Проверка на реституциите и продажбите на общински парцели. Борба с имотните измами;

4. Прекратяване продажбата на общински терени, с цел да има къде да се построяват учебни заведения, детски градини и да се местят вложители.

Ние ще следим за осъществяването на поетите задължения и ще бъдем гражданската съвест за смяната. Ще ви осведомяваме от време на време какво е направено. И в случай че не извърши поетите задължения - ще продължим да вършим това, което можем - ще осветляваме порочните практики и ще поведем митингите, още веднъж.

С почитание,
Десислава Иванчева
Биляна Петрова "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР