Нидерландският защитник Мено Кох се завърна в групата на ЦСКА

...
Нидерландският защитник Мено Кох се завърна в групата на ЦСКА
Коментари Харесай

Защитник се завърна в групата на ЦСКА, Симеон Александров отпадна за двубоя с Ботев

Нидерландският бранител Мено Кох се завърна в групата на ЦСКА за утрешното посещение на Ботев (Пловдив), откакто не взе присъединяване в последните два мача на отбора, откогато Саша Илич промени схемата на игра на 3-5-2.

Срещу Лудогорец бранителят остана на аварийна пейка, до момента в който за семейството на Хебър той даже не попадна в тимовия лист от 18 футболисти на сръбския експерт. Сега обаче Кох пътува за Пловдив, само че не е ясно дали ще попадне измежду стартовите 11 на ЦСКА.
 За Амос Юга ЦСКА е най-специалният му футболен клуб
За Амос Юга ЦСКА е най-специалният му футболен клуб

Ето за какво е по този начин

Визитата под тепетата ще пропусне младият Симеон Александров, написа " Тема спорт ". Фланговият футболист записа дебют с алената фланелка при семейството на Хебър, като се появи в игра в 64-ата минута на мястото на Маурисио Гарсес в ролята на десен халфбек. Любопитно е, че младежкият национал се намира на трета позиция в голмайсторската листа на армейците с 4 гола, всичките обаче са с екипа на Септември. Той към момента не съумява да си завоюва трайно място в състава на ЦСКА. Това се отнася и за нападателя Бисмарк Чарлс, който също не попадна в групата за мача с Ботев.

Аут за визитата в Пловдив са още Енес Махмутович и нападателят Дауда Бамба, чиято травма в коляното още веднъж се обади и съществено го мъчи в последните седмици. Това най-вероятно ще наложи интервенция, като изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов съобщи, че в околните дни клубът ще излезе с информация за положението му.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР