Нидерландският бранител на ЦСКА – София Мено Кох даде интервю

...
Нидерландският бранител на ЦСКА – София Мено Кох даде интервю
Коментари Харесай

Мено Кох: Депай е роден победител, готов е да минава през трупове

Нидерландският защитник на ЦСКА – София Мено Кох даде изявление за вестник " Eindhovens Dagblad ”, в което си напомни интервала като младеж на ПСВ Айндховен. В състава на “филипсите ” той е бил съотборник с Мемфис Депай, който по-късно се трансформира в огромната звезда на ПСВ и един от водачите на националния отбор на “лалетата ”. 

„ От самото начало беше ясно, че Мемфис е роден победител. И аз желаех да спечелвам всички мачове, само че по почтен метод, като бъда най-хубавият. А Мемфис беше подготвен да мине през трупове. Той в действителност искаше да завоюва всичко, а и можеше да се бори за това. Ядосваше се доста, в действителност, и напълно безпричинно, в случай че не стане неговото “, описа Кох през смях. 

„ Трябва да можеш да устоиш и да се оправиш с подобен мощен темперамент. Мемфис извади най-хубавото от някои момчета по този метод и с тази си спортна злоба. Други обаче се връщаха в черупките си малко заради манталитета му. В последна сметка, неговият темперамент го изведе там, където е в този момент ", продължи бранителят на “червените ”. 

Кох добави още, че изпитва само почитание към бойния дух и манталитета на победител на Депай. 

„ Той постоянно е желал да бъде най-хубавият. Никога не съм го виждал да тренира неприятно. Мога единствено да изпитвам огромно почитание към това “, сподели Кох.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР