Нидерландските фермери от месеци протестират срещу правилата във връзка с

...
Нидерландските фермери от месеци протестират срещу правилата във връзка с
Коментари Харесай

Фермери освиркаха нидерландския крал по време на годишната му реч

Нидерландските фермери от месеци стачкуват против разпоредбите по отношение на азотните излъчвания, които най-вероятно ще сложат завършек на бизнесите на мнозина от тях. Протести при появяването на членове на кралското семейство в Нидерландия са нещо много извънредно, отбелязва ДПА.
Годишната тирада на нидерландския крал Вилем-Александър в Народното събрание бе придружена от освиркване и шумни митинги, съобщи ДПА.

Интересна детайлност за речта на краля тази година е, че на нея за първи път участва престолонаследницата принцеса Амалия, която към този момент навърши 18 години.
Събитието обаче бе ненапълно засенчено от митингите на фермери, които показаха недоволството си от нови правила за запазване на околната среда. Протестът им се състоеше в освиркване, свиркане и пеене. Нидерландските фермери от месеци стачкуват против разпоредбите по отношение на азотните излъчвания, които най-вероятно ще сложат завършек на бизнесите на мнозина от тях.
" Хората са все по-несигурни за бъдещето си както в кратковременен, по този начин и в дълготраен проект ", съобщи кралят в Народното събрание, отбелязва Асошиейтед прес.

Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР