Нидал АлгафариПри личности като Стефан Стамболов, Тодор Икономов, Петко Каравелов,

...
Нидал АлгафариПри личности като Стефан Стамболов, Тодор Икономов, Петко Каравелов,
Коментари Харесай

Полуфабрикати започват да преиграват като герои от турски сериал в парламента

Нидал Алгафари

При персони като Стефан Стамболов, Тодор Икономов, Петко Каравелов, Петко Славейков, Христо Иванов-Големият, Васил Друмев, митрополит Симеон, екзарх Антим I, Григор Начович, Драган Цанков, Константин Стоилов, Киряк Цанков и Марко Балабанов, в този момент се навъдиха полуфабрикати, като най-видимият от тях през вчерашния ден вчера измежду Народното събрание, пред очите на бъдещето на България, фино се обиди, че му бе припомнено за парцела, който си бе закупил откакто бе получил държавна дотация.

Толкова пародийно реши да покаже пред бъдещото на България и пред целия български народ, че е мъж и може да разбие носа на различен фаворит на народа, че преигра като воин от турски сериал. Когато някой може да стори нещо, не се заканва пред всички, а отива и разрушава. Наследникът на предходен гамен - " родолюбец ", само че внезапно по-ограничен интелектуално от предходния, като финален пройдоха на село, отиде да застане пред сътрудника си и се изрепчи. Въпреки, че бе подърпан за юлара, не посегна. Защо ли? Защото силата му не е в това да отвърне, а да разперва пера като разгонен паун.

Това, че той стана за посмешище не е знамение. Той толкоз може. Проблемът е, че направи за смях всичките си сътрудници избраници, пред бъдещето на България. Даде образец какво низко дъно, част от българският народ, е проводил в постройка и институция на чиято фасада написа " Съединението прави силата ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР