НФСБ, които ще участват на евроизборите със Средна европейска класа

...
НФСБ, които ще участват на евроизборите със Средна европейска класа
Коментари Харесай

Валери Симеонов с листа от патриоти прагматици, надява се на 2-3 евродепутати

НФСБ, които ще вземат участие на евроизборите със " Средна европейска класа " в коалиция " Патриоти за Валери Симеонов ", се надяват да вкарат в европарламента двама-трима души от листата си, която била формирана от " патриоти прагматици ". Това изясни водачът на НФСБ и лидер на листата Валери Симеонов при регистрацията на претендентите им за евровота.

Той се похвали, че измежду претендентите им били представители на дребния и междинния бизнес, имало " представители на много етноси, в това число и ромския - на четвърто място ". По думите му останалите партии мъчно можели да се похвалят с такива хора.

След месеци несполучливи опити, трите партии от участващата във валастта коалиция " Обединени патриоти " (ОП) не съумяха да се схванат за общо явяване на евровота и се записаха поотделно.

Именно Симеонов беше и този, който първи се отхвърли публично от опитите за общо явяване на Оперативна програма. " Атака " и Вътрешна македонска революционна организация продължиха още известно време обществено да повтарят, че може трите партии въпреки всичко да са дружно. След това обаче Сидеров разгласи, че прави кастинг за млади политици, които да са част от листата му за евровота. Вътрешна македонска революционна организация, които авансово оповестиха, че лидер на листата им ще е актуалният евродепутат Ангел Джамбазки, започнаха да обикалят страната.

През цялото време Симеонов повтаряше, че виновността за явяването им поотделно не е негова, а на другите две партии в Оперативна програма. Във вторник запитан дали разделянето на " Патриотите " за евроизборите няма да навреди на " общата им идея " във вътрешната политика, водачът на НФСБ отговори: " Не е в нас виновността, тъй че не бих желал да разясня. Питайте тези, поради които се явяваме настрана ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР