Независимо какво правителство има и ще има, България не може

...
Независимо какво правителство има и ще има, България не може
Коментари Харесай

Ковачев: Приемането на неприемливото е предателство, да запазим единството спрямо Северна Македония

Независимо какво държавно управление има и ще има, България не може да промени позицията си във връзка с районен съд Македония. Това съобщи пред БГНЕС евродепутатът и заместник-председател на ЕНП, който е един от най-хубавите познавачи на българо-македонските връзки.

" Страната-кандидат РСМ би трябвало да съблюдава главните човешки права и демократични правила. Тя би трябвало да подсигурява недискриминация и да сътвори социална атмосфера, свободна от диалект на ненавист. Българите в РСМ не би трябвало да живеят в боязън, че няма да намерят работа и ще бъдат обект на обиди и закани ", сподели Ковачев. Той акцентира, че наивността и неопитността не са опрощение при взимането на решения по въпроса за РСМ.
Андрей Ковачев: Позицията на София не зависи от това кой ръководи Северна Македония
Няма никаква причина за смяна на българската позиция по отношение на Република Северна Македония. Позицията на София не зависи от промяната на в...

" Да, значими са и стопанската система и инфраструктурата и енергетиката, само че най-важно е да се преодолеят разединението и омразата от предишното. За страдание " дълбоката страна " в РСМ работи против това. Наивността и неопитността не са опрощение. Поддаването на непознат напън за приемане на неприемливото е изменничество. Единството най-малко по тази тематика би трябвало да се резервира! Нямаме право в името нашите предшественици и децата ни да се поддаваме, на какъвто и да е, от където да било, напън! ", безапелационен е евродепутатът Андрей Ковачев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР