Независимо дали присъства на церемония за раздаване на филмови награди

...
Независимо дали присъства на церемония за раздаване на филмови награди
Коментари Харесай

Никол Кидман привлече всички погледи

Независимо дали участва на гала за разпределяне на кино награди или пък такива за най-хубаво кънтри осъществяване, Никол Кидман постоянно знае по какъв начин да се оправи с аления килим. И да оформи визията си по този начин, че да притегли безусловно всички погледи към себе си.

И това не учудващо, поради че Никол е същински деец във връзка с светлините на прожекторите и блясъка на светкавиците. И актрисата още веднъж блестна под тях във вечерта на премиите на Асоциацията за кънтри музика, които се състояха на преди два дни в сцена " Бриджстоун ", Нашвил.

За събитието Кидман ловко бе заложила на изчистена, само че в същото време и предизвикателна черна рокля. Дрехата, дълга до земята, наблягаше изтънчено фигурата на актрисата, дълбокото деколте - раменете ѝ, а непредвиденият бездънен прорез самоуверено разкриваше талията ѝ. Нестандартен акцент бе геометричната железна декорация, която придържаше горната и долната част на асиметричната рокля.

Завършващ щрих към елегантната и смела визия бяха множеството пръстени и блестящата гривна, както и дребната черна чанта. Прическата на звездата бе семпла - костата бе изправена и спусната свободно край тялото, с цел да концентрира вниманието върху дългите мигли и прасковения руж.

На събитието Кидман бе съпроводена от брачна половинка си, Кийт Ърбан, който се бе спрял на повърхностно облекло от черни риза и панталон.

Всяка година премиите на Асоциацията за кънтри музика отдават самопризнание за изключителни достижения в тази област на музикалната промишленост. Настоящата година означи 57-та гала, прецизира InStyle.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР